Tentang Kami

Ligao ngadeg di 1986, hiji produsén profésional specializing dina produk kakuatan R & D, produksi, jualan salaku salah sahiji usaha tinggi-tech. Produk kaasup otomatis Batre Chargers (7 tahap muatan na 8 muatan hambalan), Inverters Daya sarta régulator tegangan otomatis DC DC Converters, Controllers Solar jeung produk catu daya jeung sajabana parusahaan geus diala ISO9001-2015 sertifikasi Sistim kualitas, sertifikasi GS, sertifikasi CB sarta jumlah certifications produk otoritas internasional tur jumlah patén-patén produk nasional.

parusahaan boga unggulan R & D, produksi, debugging, RoHS jeung alat nguji nedunan ngembangkeun produk rigorous, produksi jeung jualan kualitas pamasaran sistem. produk urang boga 30 taun aplikasi industri, pangalaman desain, ahli senior jawab ngembangkeun éta, desain campuran ku kabeungharan pangalaman praktis tur téhnologi kakuatan canggih babarengan pikeun nyieun kualitas kakuatan. Produk anu loba dipaké di imah jeung di mancanagara, anu diékspor ka 60 nagara mancanagara jeung wewengkon, sarta anu well-dipercaya ku konsumén domestik jeung luar nagri. parusahaan urang specializes dina teknis salaku dasar, manajemén skala produk salaku Tujuan éta, nangtung kaluar ti produk beredar istimewa tur kaahlian teknis, ngudag nu luhur-tech,-kualitas luhur, efisiensi tinggi, ongkos-éféktif tina produk, karya teuas pikeun ngahontal tingkat canggih internasional industri. Produk boga kualitas alus teuing anak, sampurna reputasi jasa jualan di imah na dunya pasar.

"Profesional, inovatif, realistis" nu parusahaan Tujuan bisnis, "iman alus, inovasi" aya konsep. Nyadiakeun éta pamaké jeung téhnologi kakuatan terampil, produk profésional, jasa sampurna. Dina raraga nyieun kakuatan suplai kualitas luhur, Ligao achieves nu kaunggulan kakuatan tinggi, sarta ngantep anjeun lengkah payun. Hayu énergi héjo pikeun kapentingan sakabeh umat manusa.

QQ 图片 20181213163527

Wilujeng sumping di dunya LIGAO


WhatsApp Online Chat!