Babagan awake dhewe

Ligao diadegaké ing taun 1986, iku sawijining perusahaan profesional spesialisasine ing produk daya R & D, produksi, dodolan minangka salah siji saka Enterprises dhuwur-tech. Products klebu otomatis baterei Chargers (7 orane tumrap sekolah daya lan 8 daya orane tumrap sekolah), Inverters Power lan aturan voltase otomatis, Dc Dc Converters, pengontrol Solar lan produk sumber daya lan sapiturute Perusahaan wis dijupuk ISO9001-2015 sertifikat sistem kualitas, sertifikat GS, sertifikat CB lan sawetara sertifikasi produk panguwasa internasional lan sawetara paten produk nasional.

Perusahaan wis banget R & D, produksi, debugging, RoHS lan peralatan testing kanggo nindakake pembangunan produk kaku, produksi lan dodolan kualitas marketing sistem. produk kita wis 30 taun aplikasi industri, pengalaman desain, ahli senior tanggung jawab kanggo pangembangan, desain mix karo kasugihan saka pengalaman praktis lan teknologi daya linuwih bebarengan kanggo nggawe kualitas daya. Produk sing digunakake digunakake ing ngarep lan luar negeri, sing dièkspor 60 negara ing luar negeri lan wilayah, lan uga-dipercaya pelanggan domestik lan manca. Our company spesialisasi ing technical minangka dhasar, Manajemen ukuran produk minangka Yahoo, ngadeg metu produk pinunjul beluk lan pengalaman technical, kanggo nguber dhuwur-tech, kualitas, efficiency dhuwur, biaya-efektif saka produk, karya hard kanggo tekan tingkat lanjutan internasional industri. Produk duwe kualitas banget, sampurna reputasi dodolan layanan ing ngarep lan donya pasar.

"Professional, inovatif, nyata" sing perusahaan waé bisnis, "apik iman, inovasi" sing konsep. Kanggo nyedhiyani kedhaftar karo teknologi daya trampil, produk profesional, Layanan sampurna. Supaya kanggo nggawe sumber daya kualitas, Ligao tekan kaunggulan daya dhuwur, lan supaya langkah ahead. Ayo energi ijo kanggo entuk manfaat saka manungsa.

QQ 图片 20181213163527

Welcome to donya LIGAO


Tampilan Online Chat!