• banner1.6
  • banner6
  • banner3.6

Products Bintang

DC DC & MPPT Solar Charger 25Amp.
Otomatis daya 12V 20A 8 Stage Car baterei Charger
8 Panggung 12V 20A otomatis lithium LiFePO4 baterei Charger
Otomatis daya 12V 10A 7 Panggung baterei Charger
Car Power Inverter 12V1000W Rubah Sine Wave Inverter
Otomatis voltase Stabiliser - tampilan meter 3000VA
Wall dipasang voltase otomatis Regulator WSD-3000VA
DC DC Panggantos 24V kanggo 12V Power Panggantos 20Amp
  • D $ DD $ {{RJI $ 7} IGJ8X9 $ L80
  • Babagan awake dhewe

LIGAO (Zhongshan) ELECTRICAL perabot CO., LTD

Ligao diadegaké ing taun 1986, iku sawijining perusahaan profesional spesialisasine ing produk daya R & D, produksi, dodolan minangka salah siji saka Enterprises dhuwur-tech. Products klebu otomatis baterei Chargers (7 orane tumrap sekolah daya lan 8 daya orane tumrap sekolah), Inverters Power lan aturan voltase otomatis, Dc Dc Converters, pengontrol Solar lan produk sumber daya lan sapiturute Perusahaan wis dijupuk ISO9001-2015 sertifikat sistem kualitas, sertifikat GS, sertifikat CB lan sawetara sertifikasi produk panguwasa internasional lan sawetara paten produk nasional.

ndeleng More
WE Sinau, WE pegawe, WE mimpin!
Supplier dipercoyo OF ACCESSORIES CAR ALL OVER THE WORLD

Napa Pilih kita

  • Babagan awake dhewe

    Babagan awake dhewe

  • certificate

    certificate

  • Contact Us

    Contact Us

Tampilan Online Chat!