• banner1.6
  • banner6
  • banner3.6

Produk Artikel

DC DC & MPPT Solar carjer 25Amp.
Otomatis ngecas 12V 20A 8 Panggung Car Batre carjer
[Copy] 8 Stage 12V 20A Automatic lithium LiFePO4 Battery Charger
[Copy] 8 Stage 12V 20A Automatic lithium LiFePO4 Battery Charger
[Copy] 8 Stage 12V 20A Automatic lithium LiFePO4 Battery Charger
8 Panggung 12V 20A otomatis litium LiFePO4 Batre carjer
[Copy] Automatic Charging 12V 10A 7 Stage Battery Charger
Otomatis ngecas 12V 10A 7 Panggung Batre carjer
  • D $ DD $ {{RJI $ 7} IGJ8X9 $ L80
  • Tentang Kami

LIGAO (ZHONGSHAN) listrik Perkakas CO., LTD

Ligao ngadeg di 1986, hiji produsén profésional specializing dina produk kakuatan R & D, produksi, jualan salaku salah sahiji usaha tinggi-tech. Produk kaasup otomatis Batre Chargers (7 tahap muatan na 8 muatan hambalan), Inverters Daya sarta régulator tegangan otomatis DC DC Converters, Controllers Solar jeung produk catu daya jeung sajabana parusahaan geus diala ISO9001-2015 sertifikasi Sistim kualitas, sertifikasi GS, sertifikasi CB sarta jumlah certifications produk otoritas internasional tur jumlah patén-patén produk nasional.

nempo More
Urang diajar, URANG Buruh, URANG mingpin!
Supplier dipercaya OF asesoris mobil seluruh dunya

Naha Pilih Us

  • Tentang Kami

    Tentang Kami

  • Sertipikat

    Sertipikat

  • Taros Kami

    Taros Kami

WhatsApp Online Chat!