Mirë se vini në kompaninë tonë

Detajet

Produktet e veçuara

PËR NE

LIGAO (ZHONGSHAN) ELECTRICAL APPLIANCE CO.,LTD është një nga prodhuesit më të specializuar të pajisjeve elektrike me mbi 20 vjet përvojë.

Kompania jonë ka arritur të ofrojë produkte me cilësi të lartë me çmime konkuruese.Me dizajnin, shfrytëzimin dhe prodhimin që rrjedhin në mënyrë të ndërlidhur në procedurën tonë të funksionimit, ne fitojmë besimin nga klientët tanë.

Ne jemi futur në ISO9001 dhe kemi fituar me miratimet CB, CE, RoHS dhe E-mark, ne i kushtojmë fonde dhe energji të konsiderueshme importimit dhe zhvillimit të linjave të avancuara të prodhimit dhe teknologjisë së testimit për produkte cilësore, e cila arrin reputacion të lartë nga të gjithë klientët tanë.

Ne kurrë nuk ndalemi së zhvilluari produkte të reja.Dhe porositë OEM janë gjithashtu të mirëseardhura.