Produktet

 • Karikues i baterisë me Acid Plumbi CE Rohs me 8 faza të motorit të fabrikës së Kinës

  Karikues i baterisë me Acid Plumbi CE Rohs me 8 faza të motorit të fabrikës së Kinës

  China Factory Car Motorcycle 8-faza Fuqia CE Rohs Lead Acid/AGM Charger Battery Mcu Controlled & 8 Factory Switch mode.8 Fazat janë: Desulfimi-Fillimi i butë-Bulk-Absorption-Analyse-Recondition-Float-Pulse.Funksioni: 1. Mbrojtja nga polariteti 2. Mbrojtja e shkurtër e daljes 3. Mbrojtja pa lidhjen e baterisë 4. Mbrojtja e shkëputjes 5. Mbrojtja nga temperatura 6. Mbrojtja nga temperatura 7. Detajet e ventilatorit të ftohjes së kontrolluesit automatik të temperaturës: • Teknologjia e modalitetit të kalimit: Po • Mbrojtja nga polariteti: Po ...
 • Karikues diellor DC DC & MPPT 25Amp 12V për baterinë e makinës

  Karikues diellor DC DC & MPPT 25Amp 12V për baterinë e makinës

  Detajet e produktit: Menaxher i dyfishtë i baterive.Ngarkues diellor DC DC & MPPT.Modaliteti i ndërrimit automatik me 4 faza.25 Amper;MPPT diellore: Karikuesi diellor DC DC & MPPT përdor teknologjinë e sofistikuar të rregullatorit diellor MPPT (Gjurmimi i pikës maksimale të fuqisë).MPPT maksimizon fuqinë e gjeneruar nga panelet diellore në baterinë ndihmëse.Kontrolluesi MPPT diellor 25 Amp: Karikimi i njëkohshëm nga burimet e energjisë diellore dhe të alternatorit.ALTERNATOR VSR/SMART.I përshtatshëm për automjete alternative ose inteligjente me alternativë ...
 • Karikues baterie litium PACO me 4 faza për skuterin elektrik ngarkues diellor DC DC & MPPT 25 Amp.

  Karikues baterie litium PACO me 4 faza për skuterin elektrik ngarkues diellor DC DC & MPPT 25 Amp.

  Ne jemi në gjendje të kënaqim përgjithësisht klientët tanë të respektuar me cilësinë tonë shumë të mirë, çmimin superior dhe mbështetjen shumë të mirë për shkak se kemi qenë shumë më specialistë dhe më shumë punëtor dhe ta bëjmë atë në mënyrë ekonomike për baterinë elektrike të karikuesit të litiumit për skuter. Karikues, Me një avancim të shpejtë dhe blerësit tanë vijnë nga Evropa, Shtetet e Bashkuara, Afrika dhe kudo në botë.Mirë se vini të vizitoni njësinë tonë të prodhimit dhe të mirëpresim porosinë tuaj, për më shumë pyetje të jetë s...
 • MCD Rregullator/Stabilizues i Tensionit Ac 220v 1500w Funksioni i Vonesës Fabrika e Kinës

  MCD Rregullator/Stabilizues i Tensionit Ac 220v 1500w Funksioni i Vonesës Fabrika e Kinës

  Ne i përmbahemi frymës sonë sipërmarrëse të "Cilësisë, Efikasitetit, Inovacionit dhe Integritetit".Ne synojmë të krijojmë më shumë vlerë për klientët tanë me burimet tona të pasura, makineritë e avancuara, punëtorët me përvojë dhe shërbimet e shkëlqyera për çmimin super më të ulët Ac 220v 1500w Rregullatori elektronik i vonesës së funksionit Rregullator i energjisë, Theks i veçantë brenda paketimit të solucioneve për të shmangur çdo dëmtim gjatë transportit ,Vëmendje e detajuar ndaj komenteve dhe sugjerimeve të dobishme të kësaj...
 • Inspektim i cilësisë për kontrolluesin e karikimit diellor me 3 faza Mini Pwm të Serisë Sc 12V 24V 6A

  Inspektim i cilësisë për kontrolluesin e karikimit diellor me 3 faza Mini Pwm të Serisë Sc 12V 24V 6A

  Për të krijuar shumë më tepër përfitime për konsumatorët është filozofia e kompanisë sonë;Rritja e klientëve është ndjekja jonë e punës për Inspektimin e Cilësisë për Kontrolluesin e ngarkimit diellor Sc Serie 12V 24V 6A Mini Pwm, ndërmarrja jonë i ka kushtuar atij "klienti në radhë të parë" dhe është angazhuar për të ndihmuar blerësit të zgjerojnë biznesin e tyre, në mënyrë që ata të bëhen Shefi i Madh!Për të krijuar shumë më tepër përfitime për konsumatorët është filozofia e kompanisë sonë;Rritja e klientëve është ndjekja jonë e punës për kontrolluesin e karikimit diellor 12v, Mini Solar...
 • Funksioni i vonesës së rregullatorit të tensionit/stabilizuesit elektronik PACO 220v 1500w 6s dhe 120s

  Funksioni i vonesës së rregullatorit të tensionit/stabilizuesit elektronik PACO 220v 1500w 6s dhe 120s

  Ne i përmbahemi frymës sonë sipërmarrëse të "Cilësisë, Efikasitetit, Inovacionit dhe Integritetit".Ne synojmë të krijojmë më shumë vlerë për klientët tanë me burimet tona të pasura, makineritë e avancuara, punëtorët me përvojë dhe shërbimet e shkëlqyera për çmimin super më të ulët Ac 220v 1500w Rregullatori elektronik i vonesës së funksionit Rregullator i energjisë, Theks i veçantë brenda paketimit të solucioneve për të shmangur çdo dëmtim gjatë transportit ,Vëmendje e detajuar ndaj komenteve dhe sugjerimeve të dobishme të kësaj...
 • Karikues baterie me acid plumbi CE Rohs me 8 faza të markës PACO

  Karikues baterie me acid plumbi CE Rohs me 8 faza të markës PACO

  China Factory Car Motorcycle 8-faza Fuqia CE Rohs Lead Acid/AGM Charger Battery Mcu Controlled & 8 Factory Switch mode.8 Fazat janë: Desulfimi-Fillimi i butë-Bulk-Absorption-Analyse-Recondition-Float-Pulse.Funksioni: 1. Mbrojtja nga polariteti 2. Mbrojtja e shkurtër e daljes 3. Mbrojtja pa lidhjen e baterisë 4. Mbrojtja e shkëputjes 5. Mbrojtja nga temperatura 6. Mbrojtja nga temperatura 7. Detajet e ventilatorit të ftohjes së kontrolluesit automatik të temperaturës: • Teknologjia e modalitetit të kalimit: Po • Mbrojtja nga polariteti: Po ...
 • Kontrollues i karikimit diellor PACO 12V 24V 6A me 3 faza Mini Pwm

  Kontrollues i karikimit diellor PACO 12V 24V 6A me 3 faza Mini Pwm

  Për të krijuar shumë më tepër përfitime për konsumatorët është filozofia e kompanisë sonë;Rritja e klientëve është ndjekja jonë e punës për Inspektimin e Cilësisë për Kontrolluesin e ngarkimit diellor Sc Serie 12V 24V 6A Mini Pwm, ndërmarrja jonë i ka kushtuar atij "klienti në radhë të parë" dhe është angazhuar për të ndihmuar blerësit të zgjerojnë biznesin e tyre, në mënyrë që ata të bëhen Shefi i Madh!Për të krijuar shumë më tepër përfitime për konsumatorët është filozofia e kompanisë sonë;Rritja e klientëve është ndjekja jonë e punës për kontrolluesin e karikimit diellor 12v, Mini Solar...
 • Karikues i baterisë me acid plumbi Ce Rohs me 8 faza me cilësi të lartë 2020

  Karikues i baterisë me acid plumbi Ce Rohs me 8 faza me cilësi të lartë 2020

  Kompania jonë ka qenë e përqendruar në strategjinë e markës.Kënaqësia e klientëve është reklamimi ynë më i madh.Ne gjithashtu burimojmë shërbimin OEM për 2020 me cilësi të lartë për karikuesin e baterisë me acid plumbi Ce Rohs me 8 faza me cilësi të lartë të motoçikletës së makinave, Mirëpresim klientët në mbarë botën që të na telefonojnë për kompani dhe bashkëpunim afatgjatë.Ne do të jemi partneri dhe furnizuesi juaj i besueshëm.Kompania jonë ka qenë e përqendruar në strategjinë e markës.Kënaqësia e klientëve është reklamimi ynë më i madh.Ne gjithashtu burimojmë shërbimin OEM për 12V 5 ...
 • Karikues baterie litium PACO me 4 faza për skuterin elektrik ngarkues diellor DC DC & MPPT 25 Amp.

  Karikues baterie litium PACO me 4 faza për skuterin elektrik ngarkues diellor DC DC & MPPT 25 Amp.

  Ne jemi në gjendje të kënaqim përgjithësisht klientët tanë të respektuar me cilësinë tonë shumë të mirë, çmimin superior dhe mbështetjen shumë të mirë për shkak se kemi qenë shumë më specialistë dhe më shumë punëtor dhe ta bëjmë atë në mënyrë ekonomike për baterinë elektrike të karikuesit të litiumit për skuter. Karikues, Me një avancim të shpejtë dhe blerësit tanë vijnë nga Evropa, Shtetet e Bashkuara, Afrika dhe kudo në botë.Mirë se vini të vizitoni njësinë tonë të prodhimit dhe të mirëpresim porosinë tuaj, për më shumë pyetje të jetë s...
 • Inspektim i cilësisë për kontrolluesin e karikimit diellor me 3 faza Mini Pwm të Serisë Sc 12V 24V 6A

  Inspektim i cilësisë për kontrolluesin e karikimit diellor me 3 faza Mini Pwm të Serisë Sc 12V 24V 6A

  Për të krijuar shumë më tepër përfitime për konsumatorët është filozofia e kompanisë sonë;Rritja e klientëve është ndjekja jonë e punës për Inspektimin e Cilësisë për Kontrolluesin e ngarkimit diellor Sc Serie 12V 24V 6A Mini Pwm, ndërmarrja jonë i ka kushtuar atij "klienti në radhë të parë" dhe është angazhuar për të ndihmuar blerësit të zgjerojnë biznesin e tyre, në mënyrë që ata të bëhen Shefi i Madh!Për të krijuar shumë më tepër përfitime për konsumatorët është filozofia e kompanisë sonë;Rritja e klientëve është ndjekja jonë e punës për kontrolluesin e karikimit diellor 12v, Mini Solar...
 • Sistemi OEM Fabrika 300w 12v 24v i modifikuar i energjisë elektrike me valë sinusale Inverter jashtë rrjetit me USB

  Sistemi OEM Fabrika 300w 12v 24v i modifikuar i energjisë elektrike me valë sinusale Inverter jashtë rrjetit me USB

  Përgjegjësia jonë mund të jetë për të kënaqur preferencat tuaja dhe për t'ju ofruar me kompetencë.Kënaqësia juaj është shpërblimi ynë më i madh.Ne po kërkojmë përpara drejt vizitës suaj për rritje të përbashkët për Fabrikën OEM për Inverterin jashtë rrjetit të Sistemit të Modifikuar të Energjisë së Sinusit me valë sinusale 0.3kw 300w 12v 24v, sepse ne qëndrojmë me këtë linjë rreth 10 vjet.Ne morëm mbështetjen më efektive të furnitorëve me çmim të shkëlqyeshëm dhe me kosto.Dhe ne kishim hequr furnitorët me cilësi të dobët të lartë.Tani disa fabrika OEM bashkëpunuan edhe me ne.Ajo mund të...
123456Tjetra >>> Faqe 1 / 46