Mobil Power Inverter 12V1000W dirobih sinus Wave Inverter

Pondok Description:

· Modél: pi-1000W

· Kanggo pamakéan dina mobil, parahu, truk, gandeng jeung imah mobile.

· Nyokot kakuatan inverter mun dibabawa tur meunangkeun kakuatan pikeun ngajalankeun lampu, pindang atawa TV.

· Dina kaayaan darurat kayaning blackout, masang inverter kakuatan pikeun batré mobil anjeun atanapi batré bisa dibabawa tur meunangkeun kakuatan pikeun ngajalankeun panerapan Anjeun.

· Ultra-Compact Metal Perumahan: Leutik na terjal: disimpen gampang di sagala kotak alat, tas keur ka kantor atawa sarung kompartemen.

· Integrated ngahiji Protection: ngajaga batre Anjeun tur kakuatan inverter tina karuksakan alatan outlet overload. · Inverter The otomatis bisa ngadeteksi tegangan batré lemah sareng Cicing turun pikeun ngawétkeun batréna

· Panyalindungan overload: shutdown sarta alarm (perlindungan sekering terpadu, ngajaga batré, jeung kakuatan inverter tina karuksakan alatan outlet overload)

· Kaluaran pondok: panyalindungan circuit pondok Kaluaran.

· Standar patuh: CB, CE, IEC60950, EN61000 2006/28 / EC

· Panyalindungan Batre sabalikna: Ku sekering.

· DC tegangan input: 12V DC 91A, (10-15V)

· Input sayaga ayeuna (12V DC + / - 5%): ≤0.6A

· Tegangan kaluaran AC: 230V AC / 110V AC, +/- 8%

· Kakuatan Kaluaran: 1000W, 4.4A

· Kakuatan Kaluaran (puncak watt): 2000W

· Frékuénsi Kaluaran: 50 atanapi 60Hz

· Kaluaran gelombang: dirobih gelombang sinus

· Low-batré tegangan alarem: 10.5V DC + / - 0.5V

· Low-batré tegangan shutdown: 10.0V DC +/- 0.5V

· Ngahiji kuantitas & ukuranana: 20A × 6, Standar otomatis agul sekering (internal *)

· Kekecapan: 85 nepi ka 90%

· Shutdown effect: 65 +/- 5

· Cooling kipas: Sumuhun kipas otomatis-operasi (suhu atanapi beban)

· Sambungan kabel Connection: 16.0mm / 1100mm.

· Hawa Operasi: 0 ~ 40 ℃

· Hawa Panyimpenan: -15 ℃ ~ 45 ℃

· Operasi asor relatif: 10% RH ~ 102% RH

· Ukuranana Mesin (mm): 260 × 198 × 70

· NW (Kgs): 2.9Kg


jéntré produk

Tags produk

boga sipat husus

l Ultra-Compact Metal Perumahan

l Low-Batre Alarm / shutdown

l Protection ngahiji Integrated

l bercahya Di / Pareum Pindah

l Input tegangan Range of 12V DC atawa 24V DC

l Kaluaran tegangan Range of 115V AC atanapi 230V AC 

l Cocog jeung mobil, imah mobile, kémping jeung blackout

china 220v 12v 3000w Sistim listrik tanaga surya kakuatan inverter

china 220v 12v 3000w Sistim listrik tanaga surya kakuatan inverter

 model sejen

china 220v 12v 3000w Sistim listrik tanaga surya kakuatan inverter

 Bungkusan & pengiriman barang

Packing: kotak kado na ékspor karton, paking rinci dumasar kedah customer urang.

Shippment: 40-45 poé sanggeus deposit.

china 220v 12v 3000w Sistim listrik tanaga surya kakuatan inverter

china 220v 12v 3000w Sistim listrik tanaga surya kakuatan inverter 

 inpo parusahaan

l Didirikeun taun 1986, produsén profésional specializing dina panerapan listrik.

l Professionla Factory Produsén di Zhongshan, Cina sareng pangalaman leuwih 20 taun pikeun pasar global

l Range Produk: Power Invertor, Automantic tegangan regulator, Batre carjer, Parabot Parobah na Solar Robah controller.

l bijil: ISO 9001-2015, sertifikasi GS, sertifikasi CB, jrrd 

l 6-Taun Alibaba Golden Supplier

china 220v 12v 3000w Sistim listrik tanaga surya kakuatan inverter

 LIGAO (ZHONGSHAN) listrik Perkakas CO., LTD  mangrupakeun salah sahiji pabrik paling husus panerapan listrik kalawan leuwih 30 taun pangalaman.

Dikaruniai ngeunaan 800 pagawé sarta 35.000 aréa produksi m², parusahaan urang manages nawarkeun produk jeung kualitasna dina harga kalapa.

Kalawan desain, eksploitasi, jeung produksi connectedly ngalir kana prosedur operasi kami, kami meunang kapercayaan ti para nasabah urang.

Dilakukeun ku ISO9001: 2015 sarta mangtaun kalawan UL, GS, CB, CE jeung E-tanda approvals, urang bakti dana substantive jeung énergi kana importing sarta ngembang garis produk canggih tur téhnologi nguji pikeun produk kualitas nu achieves reputasi tinggi ti nasabah urang.

Simkuring teu eureun ngembang produk anyar.

OME na ODM anu disambut.

china 220v 12v 3000w Sistim listrik tanaga surya kakuatan inverter

china 220v 12v 3000w Sistim listrik tanaga surya kakuatan inverter

china 220v 12v 3000w Sistim listrik tanaga surya kakuatan inverter

china 220v 12v 3000w Sistim listrik tanaga surya kakuatan inverter

china 220v 12v 3000w Sistim listrik tanaga surya kakuatan inverter

china 220v 12v 3000w Sistim listrik tanaga surya kakuatan inverter

Range produk

china 220v 12v 3000w Sistim listrik tanaga surya kakuatan inverter


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!