Car Power Inverter 12V1000W Rubah Sine Wave Inverter

Short Description:

· Model: Pi-1000W

· Kanggo nggunakake ing mobil, pelindhung, Truk, Trailer lan omah-omahé seluler.

· Njupuk daya mesin kanggo hotspot lan daya kanggo mbukak lampu, radio utawa TV.

· Ing darurat kayata mandheg, masang mesin daya kanggo baterei mobil utawa baterei hotspot lan daya kanggo mbukak Perkakas Panjenengan.

· Ultra-Kompak Metal Housing: Cilik lan nggronjal: disimpen gampang ing sembarang kothak alat, briefcase utawa sarung tangan kamar.

· Integrated Fuse pangreksan: Nglindhungi baterei lan daya mesin saka karusakan amarga Outlet kakehan. · Mesin otomatis bisa ndeteksi voltase baterei kurang lan mati kanggo ngreksa baterei

· Pangayoman kakehan: mati lan weker (pangayoman sekring Integrasi, nglindhungi baterei, lan daya mesin saka karusakan amarga Outlet kakehan)

· Output singkat: pangayoman short circuit Output.

· Standar cecek: CB, CE, IEC60950, EN61000, 2006/28 / EC

· Pangayoman baterei mbalikke: Miturut sekring.

· DC voltase input: 12V DC, 91A, (10-15V)

· Input siyaga saiki (12V DC, + / - 5%): ≤0.6A

· Voltase output AC: 230V AC / 110V AC, +/- 8%

· Daya Output: 1000W, 4.4A

· Daya Output (puncak Watts): 2000W

· Frekuensi Output: 50 utawa 60Hz

· Output ombak: Modified gelombang sine

· Low baterei voltase weker: 10.5V DC, + / - 0.5V

· Low baterei voltase mati: 10.0V DC, +/- 0.5V

· Fuse jumlahe & size: 20A × 6, Standard otomatis agul-agul sekring (Internal *)

· Efisiensi: 85 kanggo 90%

· Mati Thermal: 65 +/- 5

· Cooling penggemar: Ya penggemar otomatis operasi (suhu utawa mbukak)

· Kabel sambungan: 16.0mm / 1100mm.

· Suhu operasi: 0 ~ 40 ℃

· Suhu Storage: -15 ℃ ~ 45 ℃

· Operating asor relatif: 10% RH ~ 102% RH

· Ukuran Machine (mm): 260 × 198 × 70

· NW (kg): 2.9Kg


Detail produk

Tags Product

karakteristik

l Ultra-Kompak Metal Housing

l Low-baterei weker / mati

l Protection Fuse Integrated

l murup On / Off Ngalih

l Input voltase Range of 12V DC utawa 24V DC

l Output voltase Range of 115V AC utawa 230V AC 

l Cocog kanggo mobil, omah-omahé seluler, kemah lan mandheg

china 220V 12V 3000w sistem solar daya mesin

china 220V 12V 3000w sistem solar daya mesin

 model liyane

china 220V 12V 3000w sistem solar daya mesin

 Packaging & Shipping

Packing: kothak hadiah lan kaca karton, packing rincian adhedhasar perlu customer kang.

Shippment: 40-45 dina sawise simpenan.

china 220V 12V 3000w sistem solar daya mesin

china 220V 12V 3000w sistem solar daya mesin 

 Alexa Company

l Madeg ing taun 1986, sawijining perusahaan profesional spesialisasine ing electrical Perkakas.

l Professionla Factory Produsen ing Zhongshan, China karo pengalaman liwat 20 taun kanggo pasar global

l Range Product: Power Invertor, Automantic voltase Regulator, baterei Charger, Arta lan Solar Change Controller.

l Certificate: ISO 9001-2015, sertifikat GS, sertifikat CB, etc. 

l 6-Year Alibaba Golden Supplier

china 220V 12V 3000w sistem solar daya mesin

 LIGAO (Zhongshan) ELECTRICAL perabot CO., LTD  iku salah siji saka manufaktur paling specialized Perkakas electrical karo liwat 30 taun pengalaman.

Rahayu karo 800 karyawan lan 35,000 areal m², perusahaan kita saged kanggo kurban produk kanthi kualitas dhuwur ing competitive prices.

Kanthi desain, eksploitasi, lan produksi connectedly mili menyang prosedur operasi kita, kita menang dateng saka kita pelanggan.

Conducted dening ISO9001: 2015 lan gain karo UL, GS, CB, CE lan E-tandha persetujuan, kita nyawisaken dana intine lan energi menyang ngimpor lan ngembangaken garis produk majeng lan teknologi testing kanggo produk kualitas, kang tekan reputasi dhuwur saka kabeh kita pelanggan.

We tau mungkasi ngembangaken produk anyar.

OME lan Potongan sing tampi.

china 220V 12V 3000w sistem solar daya mesin

china 220V 12V 3000w sistem solar daya mesin

china 220V 12V 3000w sistem solar daya mesin

china 220V 12V 3000w sistem solar daya mesin

china 220V 12V 3000w sistem solar daya mesin

china 220V 12V 3000w sistem solar daya mesin

Range Product

china 220V 12V 3000w sistem solar daya mesin


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!