The paméran Dina April 2019

Ieu ngahargaan urang pikeun ngundang anjeun didatangan ditandé kami dina paméran dina April ieu.

Di handap ieu informasi ti paméran:

The 125th Canton Fair
tempat: Cina Impor & Export Fair Complex, No.380 Yuejiang Zhong Jalan, Guangzhou, China
Booth No .: Aula 10,3 H29 & Hall11.3 I10

Jaman: Oct. 15 ~ 19, 2019

 

Hongkong Electronics Fair
tempat: Konvénsi & Center Pameran, 1 Expo Girang, Wanchai, Hongkong
Booth No .: 5C-B22

Jaman: Oct. 13th ~ 16, 2019


Pos waktos: Jan-05-2019
WhatsApp Online Chat!