Ing Pameran Ing April 2019

Iku pakurmatan kita ngajak sampeyan kanggo ngunjungi booths kita ing pameran ing April iki.

Punika informasi saka pameran:

Ing 125 Canton Fair
Venue: China Import & Export Fair Complex, No.380 Yuejiang Zhong Road, Guangzhou, China
Booth No .: Hall 10.3 H29 & Hall11.3 i10

Periode: Nov. 15 ~ 19, 2019

 

HongKong Electronics Fair
Venue: Convention & Exhibition Center, 1 Expo Drive, Wanchai, HongKong
Booth No .: 5C-B22

Periode: Nov. 13 ~ 16, 2019


Post wektu: Jan-05-2019
Tampilan Online Chat!