Le lipoti lata mai o suʻesuʻega i le 2020 toe iloilo le faʻamatalaga a le kamupani ma faʻamaumauga autu o le maketi o le IC o le taʻitaʻi-acid o le lalolagi.

I le 2020, o le maketi a le lalolagi o loʻo faʻatauina le IC maketi o loʻo faʻatauina i le xx miliona US tala ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le xx miliona US tala i le faaiuga o le 2026, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga o le xx% i le 2021-2026.
Mo nisi faʻamatalaga auiliili e uiga i lenei lipoti, faʻamolemole asiasi: www.themarketreports.com/report/global-lead-acid-battery-charging-ic-market-research-report
(O le matou oloa aupito lata mai lea. O lenei lipoti o loʻo auʻiliʻili ai le aʻafiaga o le COVID-19 i luga o le maketi o le lead-acid o loʻo faʻatauina le IC ma faʻafouina e faʻatatau i tulaga o loʻo i ai nei (aemaise faʻamatalaga))
O le lipoti o suʻesuʻega e tuʻufaʻatasia se auʻiliʻiliga o mea eseese e faʻaleleia ai le tuputupu aʻe o maketi.E aofia ai aga, faʻalavelave ma faʻamalosi malosi e suia ai le maketi i se auala lelei pe le lelei.O lenei vaega o loʻo tuʻuina atu ai foi le tele o vaega eseese o maketi ma talosaga e ono aʻafia ai le maketi i le lumanaʻi.O fa'amatalaga au'ili'ili e fa'avae i luga o aga o lo'o iai nei ma fa'ailoga iloga fa'asolopito.O lenei vaega o loʻo tuʻuina atu ai foi se auʻiliʻiliga o le maketi o le lalolagi ma le gaosiga o ituaiga taʻitasi mai le 2015 i le 2026. O lenei vaega o loʻo taʻua ai foi le gaosiga o itulagi taʻitasi mai le 2015 i le 2026. O tau mo ituaiga taʻitasi o loʻo aofia i le lipoti mai le 2015 i le 2026, tagata gaosi oloa. mai le 2015 i le 2020, tau faʻaitulagi mai le 2015 i le 2020, ma le tau o le lalolagi mai le 2015 i le 2026.
O se iloiloga atoatoa o tapula'a o lo'o i totonu o le lipoti e matua'i fa'afeagai ma le aveta'avale ma tu'u avanoa mo fuafuaga fa'ata'atia.O mea taua e faʻafefe ai le tuputupu aʻe o le maketi e taua tele, aua e malamalama lelei o nei mea taua o le a mamanuina auala 'eseʻese ina ia mafai ai ona faoa avanoa lelei o loʻo i ai i le faʻatupulaia o maketi.E le gata i lea, o manatu o tagata tomai faapitoa i maketi na matua malamalama lelei ina ia malamalama atili i le maketi.
O taʻaloga autu i le maketi e aofia ai TI, ADI, NXP, Renesas Electronics, Toshiba, Vishay, STMicroelectronics, Microchip Technology, Rohm, Torex, Servoflo, FTDI chips, Diodes Incorporated, Semtech, Maxim Integrated, New Japan Radio, ON Semiconductor ma isi.
O le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai se iloiloga loloto o le tuputupu aʻe ma isi vaega o le taʻitaʻi-acid o loʻo faʻatauina le maketi IC i itulagi taua, e aofia ai le Iunaite Setete, Kanata, Siamani, Farani, Peretania, Italia, Rusia, Saina, Iapani, Korea i Saute, Taiuani, Southeast Asia, Mekisiko ma Pasila Faatali.O itulagi autu o loʻo aofia i le lipoti o Amerika i Matu, Europa, Asia Pasefika ma Latina Amerika.
O le lipoti na tuufaatasia ina ua maeʻa ona mataʻituina ma suʻesuʻeina mea eseese e fuafua ai le tuputupu aʻe faʻaitulagi (e pei o le tamaoaiga, siosiomaga, agafesootai, tekinolosi, ma tulaga faʻapolokiki o se itulagi faapitoa).Ua suʻesuʻeina e le au suʻesuʻe tupe maua, gaosiga ma faʻamatalaga gaosi oloa i itulagi taʻitasi.O lenei vaega e suʻesuʻe ai tupe maua faʻaitulagi ma voluma i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga mai le 2015 i le 2026. O nei suʻesuʻega o le a fesoasoani i le au faitau e malamalama i le tau faʻafaigaluegaina o se vaega faapitoa.
O lenei vaega o le lipoti o loʻo faʻamaonia ai le tele o gaosiga i le maketi.E mafai ona fesoasoani i le aufaitau ia malamalama i taʻiala ma le galulue faʻatasi o tagata taʻalo e taulaʻi atu i tauvaga tau i le maketi.O lenei lipoti atoatoa e suʻesuʻeina le maketi mai se vaʻaiga micro.E mafai e le au faitau ona iloa tulagavae o le gaosiga e ala i le malamalama i tupe maua a le tagata gaosi oloa i le lalolagi atoa, le tau o le gaosiga o le lalolagi, ma le aofaʻi o gaosiga a le kamupani gaosi oloa i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga mai le 2015 i le 2019.
Su'e nisi fa'amatalaga auiliili/fa'ata'ita'iga/fa'asinomaga e uiga i lenei lipoti ile URL lea: https://www.themarketreports.com/report/ask-your-query/1563708


Taimi meli: Aukuso-14-2020