DC DC Parabot Parobah 24V mun 12V Power Parabot Parobah 20Amp

Pondok Description:

Model: PV2412-20A

· Tegangan Input: 20V DC mun 30V DC

· Tegangan Kaluaran: 12V DC mun 13.8V DC

· Sayaga ayeuna: ≤70mA

· Kakuatan Kaluaran: 20A (kontinyu), 30A (maksimum)

· Input sekering: 20A, Standar otomatis agul sekering (internal *)

· Sambungan kabel Connection: 2.5mm / 900mm.

· Kekecapan: 85% nepi ka 90%

· Shutdown effect: 65 +/- 5

· Input polaritasna panyalindungan sabalikna dioda

· Kaluaran polaritasna panyalindungan sabalikna circuit

· Kaluaran panyalindungan pondok-circuit

· Overheating panyalindungan circuit

· Panyalindungan overload circuit.

· Hawa Operasi: 0 ~ 40 ℃

· Hawa Panyimpenan: -15 ℃ ~ 45 ℃

· Operasi asor relatif: 10% RH ~ 102% RH

· Standar patuh: CE, EN61000 2006/28 / EC.

· Diménsi: 182 x 115 x 62mm

· Beurat Net: 0.8kg


jéntré produk

Tags produk

1.Dc mun DC converter;

2.Designed kana kandaraan listrik;

3.Also bisa ngaropea eta;

kualitas sarta harga low 4.High converters pikeun anjeun milih.

Ceremé 24v mun 12v tegangan dc dc converter

DC mun DC converter
P / No. PV2412-6 PV2412-10 PV2412-20 PV2412-30 PV2412-40 PV2412-50 PV2412-60 PV2412-100
tegangan input 20-30V
tegangan kaluaran 12-13.8V
daya kaluarannana 6 amp (kontinyu) 10 amp (kontinyu) 20 amp (kontinyu) 30Amp (kontinyu) 40Amp (kontinyu) 50 amp (kontinyu) 60; Amp (kontinyu) 100 amp (kontinyu)
daya kaluarannana ; 10 amp (Max) 15 amp (Max) 30 amp (Max) 45 amp (Max) 60 amp (Max) 70 amp (Max) 80 amp (Max) 130 amp (Max)
sayaga ayeuna ≤15 ma ≤20 ma ≤70 ma ; ≤80 ma ≤80 ma ≤90 ma ≤90 ma ≤110 ma
input sekering 7.5A 10A 20A 30A 40A 2 * 30A 2 * 40A 4 * 30A
episiensi 85% ~ 90%
perlindungan termal 65 ° C ± 5 ° C  
sambungan kabel sambungan ; 1.5mm2 / 900mm 2.0mm2 / 900mm 2.5mm2 / 900mm 4.0mm2 / 900mm 6.0mm2 / 900mm 10mm2 / 900mm 12mm2 / 900mm ; 20mm2 / 900mm
input lokasi ngahiji di pamatuhana sorangan luar di pamatuhana sorangan
cooling kipas teu hawa otomatis dikawasa
Input polaritasna ngabalikkeun perlindungan dioda
Kaluaran polaritasna ngabalikkeun perlindungan circuit
kaluaran pondok perlindungan circuit
leuwih panas perlindungan circuit
leuwih beban perlindungan circuit
Dimension (L * W H *) 88 * 87 * 42mm 126 * 87 * 42mm 182 * 115 * 62mm 222 * 115 * 62mm 222 * 115 * 62mm 275 * 165 * 79mm 275 * 165 * 79mm 365 * 165 * 79mm
Beurat (KG) 0,35 0,45 0,8 0,95 1.0 2.0 2.0 3,03

Borongan fase tunggal 220v ac 5000va regulator tegangan penstabilBorongan fase tunggal 220v ac 5000va regulator tegangan penstabilBorongan fase tunggal 220v ac 5000va regulator tegangan penstabilBorongan fase tunggal 220v ac 5000va regulator tegangan penstabilBorongan fase tunggal 220v ac 5000va regulator tegangan penstabil

Borongan fase tunggal 220v ac 5000va regulator tegangan penstabil

Bungkusan & pengiriman barang

1. kargo karton atawa gumantung kana pamundut customer urang.

2. 40-45 poé gawé kana resi deposit

Borongan fase tunggal 220v ac 5000va regulator tegangan penstabilNaha milih kami:

l- The konstruksi alus jaminan-1 taun

l- klien anjeun puas kana jadwal katuhu jeung kualitas

l- anjeun bisa meunangkeun reputasi alus ti pasar anjeun sarta ménta deui pesenan

l- jasa profésional kami sateuacan na sanggeus diobral

l- Harga lumrah

l- Sakur patarosan ti anjeun wilujeng sumping tur bakal ngawaler dina 24 jam.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!