8 Panggung 12V 20A otomatis litium LiFePO4 Batre carjer

Pondok Description:

Item NO: LBC 1220

• téhnologi Switchmode: Sumuhun

• panyalindungan polaritasna: Sumuhun

• Kaluaran panyalindungan pondok: Sumuhun

• panyalindungan link batré Non: Sumuhun

• Leuwih panyalindungan tegangan: Sumuhun

• Leuwih panyalindungan suhu: Sumuhun

• panyalindungan Pegatkeun: Sumuhun

• cooling kipas: suhu otomatis dikawasa.

• tegangan Input: 220-240V AC, 50 / 60Hz / 110V AC, 50 / 60Hz.

• kakuatan Input: 554W

• kaluaran Dipeunteun: 12V DC 20A

• Balik solokan: 4mA

• tegangan mimiti Copélna: 1.0V

• The 8 hambalan téh: Leuleus Mimitian, PCplus, daya serap, nganalisis, parantosan, Maximization, berhias jeung Ngajaga.

• rentang batre: 40-200Ah

 • Tipe accu: accu 12V Litium-ion LiFePO4

• effect ngajagaan (kipas on): 65 ℃ +/- 5 ℃.

• cooling kipas: suhu otomatis dikawasa.

• Kekecapan: App. 85%.

• standar patuh: CB, CE, IEC60335, EN61000, EN55014

• Diménsi (L × W × H): 217 × 116 × 62mm

• Beurat: 1.28kg


jéntré produk

Tags produk

fungsi:

  1. Fitur pelindung.
  2. Protection polaritasna
  3. Protection Short kaluaran
  4. Leuwih tegangan Protection
  5. Leuwih Protection Suhu
  6. cooling Fan
  7. Protection Short kaluaran
  8. Protection non Batre Patalina

Ieu pinuh otomatis carjer batré litium kalawan 8 muatan tahap.

ngecas otomatis ngajaga batré Anjeun ti keur overcharged. Sangkan bisa ninggalkeun carjer disambungkeun kana batréna salamina.

ngecas 8-tahap nyaéta prosés ngecas pisan komprehensif sarta akurat nu mere batré Anjeun hirup deui jeung kinerja hadé dibandingkeun ngagunakeun chargers tradisional.

The chargers 8-tahap anu dirancang pikeun accu litium-ion maké téhnologi LiFePO4 wungkul.

Step1. lemes Mimitian

A prosés muatan awal nu gently nawarkeun kakuatan pikeun batréna. Ieu ngajaga batré jeung ngaronjatkeun kahirupan batré.

 Hambalan 2. PCplus

Ngecas kalayan ayeuna Maximum dugi kapasitas kurang leuwih 90% batré.

 modeu bulk keur siklus ngecas. Fase mimiti terus dugi tegangan terminal batré urang geus risen luhureun wates set, di mana nunjuk ka saklar carjer ka ngecas bulk.

Mun tegangan terminal teu lulus wates tegangan dina wates waktu, saklar carjer ka lepat mode (Lengkah 2 lampu solid) sarta discontinues ngecas. Lamun kitu, batréna téh faulty atawa kapasitas na geus badag teuing.

 Hambalan 3 nyerep

 Ngecas kalawan nyirorot ayeuna pikeun maksimalkeun pungsi nepi ka kapasitas batré 95%.

 Hambalan 4 nganalisis.

Nguji lamun batréna bisa nahan muatan. Accu nu teu bisa nahan muatan mungkin kudu diganti.

 Hambalan 5 parantosan

 muatan Final kalawan ngaronjat ayeuna.

 Hambalan 6 Maximization

Cas Final kalawan tegangan maksimum nepi ka kapasitas batré 100%.

 Hambalan 7 ngambang

Tahap ngambang mertahankeun batré di 100% muatan batré tanpa overcharging atawa ngaruksak batréna. Ieu ngandung harti carjer bisa ditinggalkeun dihubungkeun jeung batréna salamina.

 Hambalan 8 mulasara

Ngajaga batré dina 95% kapasitas -100%. carjer monitor tegangan batré jeung mere hiji ngajaga nalika perlu ngajaga batré dicas pinuh.

12 otomatis litium batré carjer boga 8- hambalan siklus ngecas pinuh otomatis. carjer otomatis mana deui ka awal kurva ngecas.

Perkara teu ukuran atawa tipe, ninggalkeun ka LBC-Cas. Kakuatan pikeun professional.

paméran kami

Ceremé Car Batre carjer MBC1205 7-tahap muatan trickle pikeun batré mobil

  bengkel

Ceremé Car Batre carjer MBC1205 7-tahap muatan trickle pikeun batré mobil

 Bungkusan na pengiriman barang

Ceremé Car Batre carjer MBC1205 7-tahap muatan trickle pikeun batré mobil

 

Service kami

jaminan sataun.

 OEM nyaéta sadia!

Alus Pra-jualan na sistem layanan Saatos-jualan. 

 inpo parusahaan

l Didirikeun taun 1986, produsén profésional specializing dina panerapan listrik.

l 30 taun Factory profésional Produsén di Zhongshan, Cina

l Range Produk: Power Invertor, Automantic tegangan regulator, Batre carjer, Parabot Parobah na Solar Robah controller.

l bijil: ISO 9001-2015, sertifikasi GS, sertifikasi CB, jrrd 

l 6-Taun Alibaba Golden Supplier

Ceremé Car Batre carjer MBC1205 7-tahap muatan trickle pikeun batré mobil

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!