DC DC Panggantos 24V kanggo 12V Power Panggantos 20Amp

Short Description:

Model: PV2412-20A

· Voltase Input: 20V DC kanggo 30V DC

· Voltase Output: 12V DC kanggo 13.8V DC

· Siyaga saiki: ≤70mA

· Daya Output: 20A (dadi), 30A (maksimal)

· Input sekring: 20A, Standard otomatis agul-agul sekring (Internal *)

· Kabel sambungan: 2.5mm / 900mm.

· Efisiensi: 85% 90%

· Mati Thermal: 65 +/- 5

· Input kutub pangayoman mbalikke diode

· Output kutub pangayoman mbalikke sirkuit

· Output pangayoman short-circuit

· Overheating pangayoman sirkuit

· Pangayoman kakehan sirkuit.

· Suhu operasi: 0 ~ 40 ℃

· Suhu Storage: -15 ℃ ~ 45 ℃

· Operating asor relatif: 10% RH ~ 102% RH

· Standar cecek: CE, EN61000, 2006/28 / EC.

· Ukuran: 182 x 115 x 62mm

· Bobot Net: 0.8kg


Detail produk

Tags Product

1.Dc kanggo Dc rate;

2.Designed kanggo kendaraan listrik;

3.Also bisa ngatur iku;

kualitas lan regane kurang 4.dhuwur ngowahi kanggo milih.

Paco 24v kanggo 12V voltase dc dc rate

DC kanggo DC rate
P / No. PV2412-6 PV2412-10 PV2412-20 PV2412-30 PV2412-40 PV2412-50 PV2412-60 PV2412-100
voltase input 20-30V
voltase output 12-13.8V
daya output 6 Amp (dadi) 10 Amp (dadi) 20 Amp (dadi) 30Amp (dadi) 40Amp (dadi) 50 Amp (dadi) 60; Amp (dadi) 100 Amp (dadi)
daya output ; 10 Amp (Max) 15 Amp (Max) 30 Amp (Max) 45 Amp (Max) 60 Amp (Max) 70 Amp (Max) 80 Amp (Max) 130 Amp (Max)
siyaga saiki ≤15 MA ≤20 MA ≤70 MA ; ≤80 MA ≤80 MA ≤90 MA ≤90 MA ≤110 MA
input sekring 7.5A 10A 20A 30A 40a 2 * 30A 2 * 40a 4 * 30A
efficiency 85% ~ 90%
pangayoman termal 65 ° C ± 5 ° C  
sambungan kabel ; 1.5mm2 / 900mm 2.0mm2 / 900mm 2.5mm2 / 900mm 4.0mm2 / 900mm 6.0mm2 / 900mm 10mm2 / 900mm 12mm2 / 900mm ; 20mm2 / 900mm
input lokasi Fuse internal njaba internal
cooling fan Ora suhu otomatis kontrol
Input kutub mbalikke pangayoman diode
Output kutub mbalikke pangayoman Circuit
output singkat pangayoman Circuit
Swara panas pangayoman Circuit
Swara mbukak pangayoman Circuit
Ukuran (L * W H *) 88 * 87 * 42mm 126 * 87 * 42mm 182 * 115 * 62mm 222 * 115 * 62mm 222 * 115 * 62mm 275 * 165 * 79mm 275 * 165 * 79mm 365 * 165 * 79mm
Bobot (KG) 0.35 0.45 0,8 0.95 1.0 2.0 2.0 3,03

Grosir phase siji 220V ac 5000va pengatur tegangan StabiliserGrosir phase siji 220V ac 5000va pengatur tegangan StabiliserGrosir phase siji 220V ac 5000va pengatur tegangan StabiliserGrosir phase siji 220V ac 5000va pengatur tegangan StabiliserGrosir phase siji 220V ac 5000va pengatur tegangan Stabiliser

Grosir phase siji 220V ac 5000va pengatur tegangan Stabiliser

Packaging & Shipping

1. Cargo karton utawa gumantung ing panyuwunan customer kang.

2. 40-45 apa dina marang panrimo saka simpenan

Grosir phase siji 220V ac 5000va pengatur tegangan StabiliserApa milih kita:

L- Pambangunan apik babar pisan-1 taun

L- klien Panjenengan wareg ing sampeyan tengen lan kualitas

L- Panjenengan bisa njaluk reputasi apik saka pasar lan diwenehi liyane pesenan

L- layanan profesional Kita sadurunge lan sawise sale

L- Rega cukup

L- Sembarang pitakonan saka sing olèh lan bakal mangsuli ing 24 jam.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!