Otomatis voltase Stabiliser - tampilan meter 3000VA

Short Description:

· Power: 3000VA

· Teknologi: CPU adhedhasar digital Circuit + Transformer

· Input voltase: 120-260 VAC / 80-140 VAC

· Input Frequency: 50 / 60Hz

· Output voltase: 220 VAC / 110 VAC

· Output Precision: +/- 10%

· Wektu tundha Time: 6 secs. / 180 secs

· Efisiensi: 98%

Phase ·: phase Single

· Status Meter Display: Input voltase / voltase Output

· High Protection voltase: Ya

· Low Protection voltase: Ya

· Protection kakehan: Ya

· High Protection suhu: Ya

· Pangayoman Circuit: Circuit Breaker

· Smart Cooling System: Ora

· Standards Safety: CE, EN 60335, EN 61000

· Suhu operasi: 0 ~ 40 ℃

· Storage suhu: -15 ℃ ~ 45 ℃

· Operating Asor Relatif: 10% RH ~ 102% RH

· Size Machine (mm): 390 × 215 × 260

· NW (kg): 8.6Kg


Detail produk

Tags Product

fitur:

1.Wide Range voltase Regulation
2.Microprocessor Control (CPU)
3.Technology: seri kelas, EI trafo, Relay jinis
4.Display: Input lan output voltase meter tampilan
5.Automatically executes pangayoman, nalika pangayoman rampung, dadi mati
6.High pangayoman voltase: Ya
7.Low pangayoman voltase: Ya
pangayoman 8.Overload: Ya (3KVA, 5 KVA)
9.High pangayoman suhu: Ya
10.Circuit Protection: pangayoman Circuit
11.Smart sistem Cooling: Ya (3KVA, 5 KVA)

specifications:

model MFA-3000VA
Carton MEAS (cm) 51 x 41.5 x 30,5
Qty (Pcs) / Karton 4
GW (kg) 25,6
NW (kg) 23,6
CONTAINER 20 '(PC) 2640
Power 3000 VA
Teknologi CPU adhedhasar digital Circuit + trafo
input voltase 140-260V / 80-140V AC
input Frequency 50 / 60Hz
output voltase 220V AC / 110V AC
output Precision +/- 10%
Wektu tundha Wektu 6 secs. / 120 secs
efficiency 98%
Urutane Phase Single
Standard safety CE, EN 60335, EN61000
suhu Operation 0 ~ 40 ° C
suhu Storage -15 ° C ~ 45 ° C
Operasi Relatif Asor 10% RH ~ 102% RH

Workshop

tampilan meter kualitas dhuwur 220V ac pengatur tegangan otomatis

tampilan meter kualitas dhuwur 220V ac pengatur tegangan otomatistampilan meter kualitas dhuwur 220V ac pengatur tegangan otomatisshowroom

tampilan meter kualitas dhuwur 220V ac pengatur tegangan otomatis

Paket & Delivery:

1. diekspor standar warni karton diinget, utawa miturut penjenengan.

2. 35-45 apa dina marang nampa simpenan

图片 3

FAQ

MOQ: 300 set; Port: Zhongshan

term Pembayaran: L / C, T / T, D / A, D / P, Western Union, MoneyGram, Paypal

Sumber Kabisan: 10000 bêsik saben sasi

main Products

1. Power Inverter

2. 7 orane tumrap sekolah / 8 orane tumrap sekolah ngalih mode pangisi daya baterei otomatis

3. Power Inverter karo Charger

4. Solar daya Controller

5. DC kanggo DC Panggantos

6. otomatis voltase Regulator

3.Why Pilih LIGAO?

1.) LIGAO iku salah siji saka manufaktur paling specialized Perkakas electrical karo pengalaman liwat 20 taun.
2.) Reply priksaan ing 24 apa jam;

3.) desain Selaras cumawis; OEM lan Potongan sing tampi;

4.) Ngirim barang kanggo customer kita kabeh ndonya karo kacepetan lan tliti;

5.) produk Offer Customer kualitas karo rega competitive.

4.When switch diuripake, kok AVR ora bisa miwiti karya?

Alesanipun saged:

1.Improper sambungan, ana uga kontak ngeculke saka utomo AC lan utawa saka AVR Perkakas;
2. overloading, kapasitas daya saka perabot disambungake ngluwihi Stabiliser daya output maksimum. Biasane ing kasus iki, sekring ing jotosan munggah utawa mbobol sirkuit bakal trip mati;
3. frekuensi Beda antarane frekuensi output AVR lan frekuensi saka perabot electrical.
Solutions:
1. nggawe manawa daya sarana wis mlaku disambungake kanggo AVR lan AVR kanggo kluwarga Perkakas;
2.ensure AVR sing ora overloaded.
3.make manawa output AVR lan Perkakas dimuat ing sawetara frekuensi padha.

5.When sampeyan ngalih ing AVR, kok lampu LED nampilake "mboten umum"?

Alasan bisa:
1. dhuwur utawa kurang voltase input ngluwihi sawetara voltase input AVR;
2. pangayoman suhu dhuwur;
3. Gagal sirkuit.

Solutions:
1. Enteni nganti input voltase mulih menyang sawetara imbuhan AVR;
2. ngalih mati AVR lan supaya iku kelangan mudhun;
3. nggawa menyang pusat layanan kanggo ndandani.

6.Why Panjenengan AVR langsung trip mati nalika iku ngalih ing?
Loading kapasitas kudu ngluwihi amperage sekring utawa Circuit breakeramperage!
Ing kasus iki, sampeyan perlu kanggo nyuda mbukak, utawa nggunakake kapasitas gedhe saka AVR daya perabot dimuat.

7.Main Market

tampilan meter kualitas dhuwur 220V ac pengatur tegangan otomatistampilan meter kualitas dhuwur 220V ac pengatur tegangan otomatis

 

 

Informasi Company

Babagan awake dhewe

Ligao (Zhongshan) perabot electrical Co., LTD iku salah siji saka manufaktur paling khusus perabot electrical karo liwat 20 taun experience.Conducted dening ISO9001: 2015 lan gain UL, GS, CB, CE, lan E-tandha persetujuan.

Investment ing Equipments Manufacturing: US $ 5 Million - US $ 10 Yuta

ukuran Factory: 40,000 Meter Square

Tegal line Produksi: 200 wong

R & D Engineer: 5-10 wong

QC Staffs: 5-10 wong

Team Sales: 10 wong

Layanan kita; siji taun babar pisan; OEM & ODM punika kasedhiya!

ExcellentPre-dodolan lan Sawise-sales servicesystem.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!