8 Panggung 12V 20A otomatis lithium LiFePO4 baterei Charger

Short Description:

Item No: LBC 1220

• teknologi Switchmode: Ya

• pangayoman Polaritas: Ya

• Output pangayoman singkat: Ya

• pangayoman link baterei Non: Ya

• Swara pangayoman voltase: Ya

• Swara pangayoman suhu: Ya

• pangayoman Pedhot sambungan: Ya

• Cooling penggemar: suhu otomatis kontrol.

• voltase Input: 220-240V AC, 50 / 60Hz / 110V AC, 50 / 60Hz.

• daya Input: 554W

• output Rated: 12V DC, 20A

• Back Saluran: 4mA

• voltase wiwitan Minimal: 1.0V

• Ing 8 orane tumrap sekolah iku: Soft Mulai, Bulk, panyerepan, Pengantar, Completion, maximization, url Lan Njaga.

• sawetara baterei: 40-200Ah

 • Jinis batre: batre 12V Lithium-ion LiFePO4

• Thermal Jaga (penggemar ing): 65 ℃ +/- 5 ℃.

• Cooling penggemar: suhu otomatis kontrol.

• Efisiensi: App. 85%.

• standar cecek: CB, CE, IEC60335, EN61000, EN55014

• Ukuran (L × W × H): 217 × 116 × 62mm

• Bobot: 1.28kg


Detail produk

Tags Product

fungsi:

  1. Fitur protèktif.
  2. Protection kutub
  3. Protection Short Output
  4. Swara voltase Protection
  5. Swara Protection suhu
  6. cooling Fan
  7. Protection Short Output
  8. Protection Non baterei Link

Iki kanthi otomatis pangisi daya baterei lithium karo 8 daya orane tumrap sekolah.

daya otomatis nglindhungi baterei saka kang overcharged. Supaya sampeyan bisa ninggalake pangisi daya disambungake menyang baterei moho.

daya 8-tataran proses daya banget lengkap lan akurat sing menehi baterei urip maneh lan luwih kinerja dibandhingake nggunakake pangisi daya tradisional.

The pangisi daya 8-tataran dibangun kanggo lithium-ion nggunakake teknologi LiFePO4 mung.

Step1. Soft Mulai

A pangolahan daya pambuka sing alon-alon pirso daya kanggo baterei. Nglindhungi baterei lan mundhak urip baterei.

 Langkah 2. Bulk

Daya karo saiki Bukaan nganti kapasitas kira-kira 90% baterei.

 mode akeh kanggo siklus daya. Ing phase wiwitan terus nganti voltase terminal baterei wis wungu ndhuwur watesan sing disetel, ing kang nggawa ngalih pangisi daya kanggo ngisi daya akeh.

Yen voltase terminal wis ora liwati wates voltase ing watesan wektu, ngalih pangisi daya kanggo kaluputan mode (Langkah 2 lamp ngalangi) lan discontinues daya ing. Yèn mangkono, baterei gagal utawa kapasitas sawijining kegedhen.

 Langkah 3 panyerepan

 Daya karo ngasor saiki kanggo nggedhekake nganti kapasitas batere 95%.

 Langkah 4 Pengantar.

Nyoba yen baterei bisa terus daya. Baterei sing ora bisa terus daya perlu diganti.

 Langkah 5 Completion

 daya Final karo tambah saiki.

 Langkah 6 maximization

Daya Final karo voltase maksimum nganti kapasitas batere 100%.

 Langkah 7 Url

Ing tataran Lampung njogo baterei ing 100% daya baterei tanpa overcharging utawa bakal ngrusak batere. Iki tegese pangisi daya bisa kiwa disambungake kanggo baterei moho.

 Langkah 8 njaga

Ngramut baterei ing 95% kapasitas -100%. Pangisi daya Pemantau voltase baterei lan menehi njaga yen perlu kanggo njaga baterei sing kebak.

12 OTOMATIS lithium baterei CHARGER duwe 8- langkah siklus daya kanthi otomatis. pangisi daya kanthi otomatis baliho awal kurva daya.

Ora ketompo ukuran utawa jinis, ninggalake kanggo LBC-daya. Power kanggo profesional.

pameran kita

Paco Car baterei pangisi daya MBC1205 7-tataran daya trickle kanggo baterei mobil

  Workshop

Paco Car baterei pangisi daya MBC1205 7-tataran daya trickle kanggo baterei mobil

 Packaging lan kapal

Paco Car baterei pangisi daya MBC1205 7-tataran daya trickle kanggo baterei mobil

 

Service kita

siji taun babar pisan.

 OEM punika kasedhiya!

Banget Pre-sales lan sistem layanan Sawise-sales. 

 Alexa Company

l Madeg ing taun 1986, sawijining perusahaan profesional spesialisasine ing electrical Perkakas.

l 30-taun Factory profesional Produsen ing Zhongshan, China

l Range Product: Power Invertor, Automantic voltase Regulator, baterei Charger, Arta lan Solar Change Controller.

l Certificate: ISO 9001-2015, sertifikat GS, sertifikat CB, etc. 

l 6-Year Alibaba Golden Supplier

Paco Car baterei pangisi daya MBC1205 7-tataran daya trickle kanggo baterei mobil

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!